About US!

Locked
User avatar
Saboteur
Owner
Posts: 33
Joined: Fri May 22, 2020 11:38 pm

Gamer4Life Community je Counter Strike based Zajednica koja je zapoceta 01.03.2020, ali prica kojom smo hteli da krenemo i nije mogla odmah da se tako realizuje kao trenutno pa je radi toga sada 2 meseca kasnije dizemo i pustamo u rad kao i nase nove servere koje imamo u ponudi, ali ce sa radom poceti tek u narednom letnjem periodu jer se na tome jos uvek radi!

Ranije smo samo igrali kanter i druzili se na TeamSpeak-u sa ljudima iz drugih zajednica, pokusavali smo da dovedemo igru na novi nivo i da se dokazemo jer tada nismo imali svoj webhosting na koji smo mogli da instaliramo forum, nismo imali svoju VPS masinu sa koje smo mogli da dignemo neki obican Counter Strike server, i tada smo se samo divili drugima i kako sve to izgleda jer i nismo pravo da vam kazemo imali pojma o svemu tome :)

Danas je sve to malo drugacije jer smo umesali nase prste u nesto tako kao sto drugi imaju da bi smo mogli i mi da imamo. pa vam radi toga nudimo:

-Serveri od 32 slota veoma dobro sredjeni na kojima imamo i muziku na kraju runde, takodje tu muziku mozemo da promenimo i da vam ispunimo muzicku zelju ukoliko ste za to da cujete i vase omiljene pesme na serveru tokom igre, zasticeni ste od kradje steamid-a na serverima a takodje smo nasli nacin da vam i AMX zastitimo ukoliko slucajno dodje do nekih komplikacija.

-Nasi serveri imaju i custom skinove koje mozemo da ubacimo na vas zahtev!

-Odlican Team na forumu koji je ima veoma veliko znanje u skoro svakoj temi sto se tice Internet - kompjuterske podrske. Nije bitno ukoliko se teme ne doticu nasih interesa, bitno je da smo vam tu na raspolaganju! Uvek mozete da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakav problem!

-Na forumu imamo rankove kao sto su Moderatori i Administratori, njima je dozvoljeno da koriste mnoge druge specifikacije foruma koje nema obican korisnik. To je zabavno zar ne?

-Na forumu mozete da kacite slike, video klipove i ostali content koji nadjete bez razmisljanja o tome da ce vas neko tuziti ili novcano kazniti!

-Imamo chat na forumu koji mozete da modifikujete u vasem " User Control Panel-u "

I jos mnogo toga, i za sve sto vas interesuje mozete da pogledate u narednim temema kao sto su: Pravila, Vodic Foruma

DOBRO DOSLI I UZIVAJTE! G4L Team!
Gaming is not a CRIME!
Locked

Return to “About Us”